Saturday, December 30, 2006

streamyx !

setelah sekian lama aku tidak mengonline-kan diri.

aku sekarang berada di cc yg haram x best..air cond rosak dan pc yg agak lembab.
tp fantasy football punya pasal..aku gigihkan jugakla.

apa yang aku dapati setelah sekian lama tidak online ini ialah:

1.tiada offline msg di YM.
2.tiada apa2 di frienster.
3.e mail2 yg bodo.

jadi aku igt lepas aku tulis ni..aku mau chow.
pindah rumah adalah sangat meletihkan.

cc ini juga adalah sangat islamic kerana kat monitor dia ada tertulis;

DILARANG MENCAPAI MAKLUMAT ATAU LAMAN BERUNSUR LUCAH.
ALLAH MELIHAT APA YANG KAMU BUAT.

potonggg....

Saturday, December 16, 2006

mabuk.tapi.

pagi tadi ,

saya telah berbual dengan apek yang mabuk.

dia datang bawak lori untuk angkat sampah2 besar kat rumah lama saya.

dia maki saya mcm2.

saya tunjuk sampah2 untuk dia angkat.

lepas dia angkut semua letak dalam lori, dia mintak air dekat saya.

saya pun cakap air minum ada dekat belakang rumah.

bila dia pegi belakang rumah , saya pun chow.

sekian.

Thursday, December 14, 2006

jom lepak cc.

hi blogku!

lama aku x jenguk kau..

keadaan sekarang agak tak terurus disebabkan aku nak pindah rumah ni

akaun streamyx pon aku dah cancelkan

takpelah blog , nanti time aku dah pindah , dah ada streamyx ,

aku layan kau ye.

sekian.

Tuesday, December 05, 2006

aku dia dan keyboard

streamyx yg masih rosak di rumah.
dan aku dah tak bekerja lagi.

ini bermakna aku semakin jarang online.

komputer di dalam bilik aku , di rumah , juga semakin lama dah tak disentuh
sebab mak dan adik aku dah buat port layan cerita prison break.

hari ini baru aku sedar,
lama jugak aku dah tak pegang keyboard..hehe.

oklah , masa untuk pegi komen blog orang...layannn zass..