Monday, March 19, 2007

si kacang lempengnya hangus

semalam adelah tak ada orang untuk join gua tgk bola.

jadi macam biasalah gua ajak si kacang.
sesampai di mapley beliau tido dengan pelbagai aksi menarik.
walaubagaimanapun saya berasa amat terharu kerane beliau sanggup menemani.

arsengal mcm biasa beraksi di bawah par dan ini membuatkan aku x kesah kalau kalah game tu.

tapi.

bukanlah dengan scrappy goal di minit ke 90+1.
shilake.

p/s: sile klik sini kerana owner die sangat kool.

Monday, March 05, 2007

aku dan makhluk ghaib.

kesian betul blog ni.
jarang dah aku jenguk die.

hari itu kawan gua iaitu makhluk ghaib (amar) telah mengalami kemalangan dan dikejarkan ke wad icu (sila baca dengan nada terkejut)


kami berasa sangat sedih.



dan peringatan , merokok di kawasan hospital boleh didenda rm2000 dan penjara 2 tahun.
sekian.