Monday, July 30, 2007

dan jamban manakah akan kau gunakan

dah lama aku tak jenguk blog ini.

aku tak tau nak tulis apa tapi kamonlah , ini kan blog.

bila tak tau apa nak tulis , kita boleh letak gambar.
atau lirik lagu.
atau lagu.
atau video.
atau copy paste kan apa yang anda jumpa di internet.
atau yang paling keji antara semua - celebrity look alike.

orang melayu ramai dah perasan muka dia macam brad pitt atau chad michael murray.
atau david beckham.

aku rasa kalau david beckham main benda tu pon muka dia tak sama dengan david beckham.

ok setelah memikir beberapa idea apa nak letak kat sini sebab tak ada apa nak tulis,
di sini aku letak gambar rekaan jamban terbaru yang dah mula diletakkan di Houston.
layann zasss..

..nampak gempak je kan jamban ni dari luar..
camana pulak dari dalam?

ya...dinding jamban ini diperbuat dari one way glass..dari luar cermin..dari dalam kita boleh tengok orang kat luar...feel bukan??

ada brani?

Saturday, July 21, 2007

why lawyers have lawyers.and landlords have landlords

memandangkan 4 kali percubaan untuk menonton transformers menemui kegagalan,aku telah menonton filem cinta yang satu.

aku teringin nak tengok cerita sivaji the boss, yang mendapat kutipan 8 juta di malaysia.
tapi orang cakap cerita tu tak ada subtitle.

aku suka zulhuzaimi.dia pandai berlakon dalam cerita tu.

ramai orang suka zulhuzaimi.

tapi blog ini bukan blog zulhuzaimi

happy weekend.

Monday, July 16, 2007

combien tu m'aimes?



akhir akhir ini aku dah tak ada mood untuk online.
adalah beberapa kali layan ym.

mungkin sebab tak ada benda lain yang aku nak surf selain goonernews, soccernet dan neraka.

atau mungkin aku penat menjalani kehidupan sebagai seorang pelajar.
aku belajar dengan pakcik-pakcik.
dan pak arab.

petang itu aku minum dengan classmate aku bernama thomas , mamat yang berasal dari paris.
memandangkan mamat ni french dan masih muda remaja aku mula bukak topik pasal bola dengan dia.

"which football club u support in paris?"
"PSG?"
"i like henry he's my idol"
"im an arsenal fan"

dia tak menjawab soalan2 bola yang bertubi2 dari aku.

di sini dapat disimpulkan bahawa topik bola tidak boleh digunakan sebagai medium berborak kepada semua orang.

atau mungkin french tidak akan bercerita mengenai bola dengan bangsa asing.

thomas tanya,

"what kind of drink is that?" sambil tunjuk milo ais aku.

"milo..err...chocolate" aku kata.

"ive never seen people drink hot chocolate with ice before" jawab thomas ala2 jijik dengan minuman aku.

err..atau mungkin jijik dengan aku.

chow!

ha,masa aku dekat mekah satu ketika dulu,aku pernah berborak pasal bola panjang lebar dengan mamat turki yang aku jumpa di kedai makan.

hidup mamat turki!

hidup tuncay dan fenerbahce!

hidup orang yang search ni!

Wednesday, July 11, 2007

malaysia - same old story


Malaysia bertanding dalam Asia Cup?

oh , mereka masuk ikut pintu belakang , dengan menjadi hos kejohanan ini.

jangan terkejut kalau Malaysia boleh masuk world cup nanti, kalau kita boleh buat cara yang sama.

peminat yang membanjiri stadium mengakibatkan tiket 10 hengget telah habis dijual menyebabkan aku terpaksa keluar rm20 untuk menyaksikan skuad harimau di-sayur-kan pasukan china dengan penuh lemah gemalai.

hari ini dada2 akhbar dipenuhi dengan kata kata sindiran seperti:

"tak makan nasi ke?"
"Malaysia kena belasah"
"anak buah norizan langkah kiri"
"satu-satunya hos yang tewas pada perlawanan pertama"

tapi dalam banyak-banyak , yang paling best ialah komen jurulatih China selepas perlawanan semalam,

"saya merasa hairan bagaimana kami boleh bolos satu gol kepada Malaysia"

ha ha.

Monday, July 09, 2007

UM -> UKM -> UPM

belajar adalah bukan sesuatu yang mudah.

kepada pihak gsm upm , kawasan tempat letak kereta adalah sangat terhad, mungkin disebabkan kewujudan tempat letak basikal yang terlalu banyak.

budak-budak U sekarang semua jaga imej , apa class naik basikal.
pak arab bolehla.

di kesempatan ini juga aku selitkan 'coding' untuk menaikkan hits blog ini dan sering menjadi search result di google.

sungguh bijak pencipta source code ini.


DAVI funny goal,Download Unlimited Mp3s, Million of Songs,2007, paul pott, britain's got talent, tna lockdown, playmate sexy boobs sexy and funny sexy and funny sexy o no sexy pantyhose sexy vids sexy actress Racheal Smith Miss usa rachael smith tennessee lace sexy latina fuck Whitene hot wild chiks erotic sexy guys sexy sheer sexy vids sexy older women all sexy asian sexy boys sexy topless sexy gallery sexy shoes sexy ecards sexy girl sexy clothes sexy clothes sexy hot Shakeela kamasutra Hot Scene Green Day, Pussycat Dolls, Fall Out Boy,Guns N Roses, Rolling Stones, Nickelback, Evanescence, Black-Eyed Peas, All American Rejects, The Fray lips two girls sexy older women sexy dikes ks sexy clips sexy clothes sexy clothing sexy costumes sexy desktop sexy desktops black booty sexy dress sexy dress up sexy dresses sexy feet sexy female
lesbians sexy losers sexy love sexy maid sexy male sexy man sexy men
sexy milfs sexy model sexy mom sexy moms sexy movie sexy movies sexy
music sexy naked girls sexy naked women sexy nudes sexy nurse sexy
nurses sexy older women sexy online games sexy outfits sexy party sexy
photo sexy pic sexy picture sexy playboy sexy poems sexy porn sexy
dresses sexy russian girl sexy russian woman sexy school girls sexy
secretaries sexy secretary sexy sex sxe sexy sheer sexy single woman sexy stocking sexy beach 2 sexy bitches sexy sexy quotes sexy screensavers sexy shoes sexy teacher sexy topless sexy wallpapers sexy woman sexy xxx women sexy legs paris hilton prison tyra banks zone sexy hearts 11 final mix plus secret movie
the secret oprah hockey sex fights basketball soccer martin scorsese
american idol bloopers russian japanese internet carmen electra dancing with the stars cars mtv vh1 music hot barenaked ladies big breasts japan russia poland young entertainment animation news games sports blogs politics people pets animals dog dogs cats too short
dance music booty shake Alanis Morissette My Humps Black Eyed Peas
Fergie liveonlinetv transformer MILF movie clip how to documentary
great LIVE-ONLINE-TV Spider-M...Spider-Man 3 trailer Category Film &
Animation Tags spider-man trailer From MyAnimePlanetDotCom ONE PIECE
303 1/3 Raw Category Film & Animation Tags ONE PIECE 303 Raw Sports
Tags football ronaldinho botta rete napoli quagliarella sex sesso porno love porn fenomeno bomba ronaldo John McCain Michael Ware CNN Entertainment kaka manchester ronnie owen beckham Tags Like Boy music vido movie clip FindBestStuff.com male specials victoria doing dumb stuff dumb stuff stuff playmate sexy Hot Scene Scene hot Shakeela kamasutra Hot Clips American idol skydiving pirates of the Caribbean
beautiful kiss Mujra Bikini aishwarya rai FIFA Gnarls Barkley Rainn
Wilson Kelly Clarkson Tom Cruise Gwen Stefani Keira Knightley Hilary
Duff fuel additive save gas mileage mpg Category Sports Tags mma ufc
ultimate fighting championship fight night most watched video ever
viewed honored movie music dance funny webcam girl hot xxx porn thepranker nbc cbs lonelygirl15 tts titties big tits dirty whore slut geraldo rivera Category News & Politics Bill O'Reilly Fox News Immigration Politics Conservatives Republicans tna lockdown wrestling kimbo fights Fantastic Four nokia motorola microsoft intel pepsi coco cola arab persian MYFIRSTTIME




ok aku tambah sikit.


mawi lalok erra fazira hans isaac engku emran melayu 3gp pramugara terlampau.


chow.

Wednesday, July 04, 2007

gua lapar beb.

pada malam itu, meeting di bandar sri permaisuri berakhir pada pukul 9.

masa hendak pulang aku lihat orang ramai berpusu pusu menyerbu sebuah warung.

aku tengok warung tu jual nasik lemak dan macam2 lauk.

aku tanya, "apa special bang?"

"nasik lemak ayam dara..ayam single lagi takde anak"

"ok bagi satu" , jawab aku dengan nada seorang pelahap.
boleh tahan harga dia.

sampai sekarang aku kempunan ayam dara....dara lagi beb...nyum nyum...

oh dalam perjalanan pulang aku dengar lagu yang paling best dalam dunia,nyanyian ahli fikir rasanya.

2 kali 5 sepuluh
5 kali 2 sepuluh
8 campur 2 sepuluh
2 campur 8 sepuluh
sama pandai sama bodoh

quack quack quack quack.

ok chow.